Website en Logo ontwikkeling | Midzorg

Van : R.K Midzorg

Zoals altijd denk je, heb ik een website eigenlijk wel nodig? Een woord jazeker. Veel bedrijven denken dan maar waarom? en zo dacht ik ook in het begin. Een website is tegenwoordig samen met je e-mail adres het eerste waar mensen om vragen waar ze terecht kunnen. Dus wij hebben door Intirio niet alleen een website laten maken maar ook ons Logo is door hen ontwikkeld en zo ook de hosting wordt door intirio geregeld. Het eindresultaat mag er echt wezen al zeg ik het zelf.

Aan alles is gedacht van SEO, tot aan de AVG waarvan ik eerst niet eens wist wat dat betekende. Ook zei hebben mij precies uitgelegd wat en waarom deze dingen dus belangrijk zijn. Echt mij petje af voor de mensen van Intirio. Alles prima geregeld en ik hoef me geen zorgen te maken. Echt, zoals het slogan luid? “Zonder zorgen”

Intirio hartelijk bedankt voor jullie inzet.

Beoordeling:
10/10

Meer Reviews

Website ontwikkeling | (VES)

Intirio heeft de website van ons bedrijf VES (Visser Executive Search) gemaakt en ben zeer tevreden over de snelheid en vindbaarheid van onze site. Intirio is goed bereikbaar en wanneer er aanpassingen gedaan moeten worden de mensen zijn zeer aardig en meedenkend.

Chamelina’s Boutique | Logo

Mijn logo laten ontwerpen via Intirio. Alles samen doorgenomen en wat een hulp heb ik gekregen!! Na dagen sparren is er toch echt iets super moois uit voort gekomen! Bedankt voor alles 👍 en ik raadt zeker iedereen aan: willen jullie een logo ga dan

Cheering’s Charms | Logo

Eindelijk de stap gemaakt om een professional mij logo te laten ontwerpen. Vanaf het eerste gesprek was het duidelijk dat Tamara mij begreep en dat was heel erg belangrijk voor mij. Ik heb mijn ontwerp binnen en ben zo blij ermee